E-learning: WOR

In de e-learning Wet op de Ondernemingsraad (WOR) leert u wat de wet inhoud en hoe u deze kunt toepassen in de praktijk. Ook besteden we aandacht aan de positie van een OR, de commissies en het verkrijgen van invloed. U gaat de theorie van de WOR doorgronden.
Kennistesten en heldere video’s maken deze online module interactief. De e-learning WOR staat in een beveiligde leeromgeving waar u door middel van een link met code eenvoudig kunt inloggen.

Tijdens het werken in de leeromgeving kunt u vragen stellen aan uw persoonlijke begeleider. Deze begeleider zal ook de opdracht beoordelen.  De tijdsduur betreft ca 3 tot 4 uur inclusief, het maken van de opdrachten.

We maken gebruik van filmpjes zodat de wet op een aantrekkelijke manier wordt uitgelegd. Er worden u regelmatig een aantal vragen voorgelegd om te toetsen of u de stof goed begrijpt. Als u de opdracht met een casus maakt en de eindtoets voldoende afsluit, ontvangt u een certificaat voor deze cursus.

E-learning sluit aan bij bij verschillende leerstijlen

  • U kunt de module van A to Z doorlopen zoals deze is opgebouwd,
  • Maar u kunt er ook onderdelen uithalen die voor u interessant zijn en andere onderdelen overslaan omdat deze al bekend voor u zijn,
  • Kies zelf wanneer en hoe lang u met de e-learning bezig wilt zijn. U kiest uw eigen tempo,
  • Als u onderdelen moeilijk vond, kunt u deze makkelijk herhalen.

Memotrainer

Wat deze e-learning extra aantrekkelijk maakt is het gebruik van de Memotrainer. Hiermee kunt u vragen aangeboden krijgen over de WOR om uw kennis te herhalen zodat u dit na de cursus niet snel meer gaat vergeten. De memotrainer kunt u via een app op uw smartphone of tablet downloaden of gewoon via uw deskto opstarten. Naar wens kunt u deze instellen voor bijvoorbeeld 1 test per week of misschien wel elke dag als u er snel doorheen wilt. De keuze is aan u.

Nog even praktisch

Als u zich heeft aangemeld, ontvangt u een link met een code die u toegang geeft tot een leeromgeving. Dit is een afgeschermde omgeving. Het gebruik hiervan is heel eenvoudig en u heeft daar geen specifieke vaardigheden voor nodig. Deze link is twee maanden geldig en u kunt op uw eigen moment en in uw eigen tempo de cursus volgen.