Voor coaching kunnen er verschillende interne en externe motivaties zijn. Misschien wil je steviger in jouw schoenen staan, zelfverzekerder zijn of inzichten krijgen in jouw vaardigheden en talenten. Of wil je juist de kwaliteiten van jouw team optimaal benutten. Een ervaren en gecertificeerde coach van SBI Formaat kan jou helpen inzicht te krijgen in waarom, wat en hoe jij je wilt ontwikkelen.

Wat is jouw coachingsdoel?

Loopbaancoaching

Loopt jouw loopbaan niet op rolletjes? Zit er meer in of zit je niet helemaal lekker in je vel zit bij je huidige baan? Een loopbaancoach van SBI Formaat helpt in jouw ontwikkeling als professional. Samen zoeken jullie naar hoe en waar jouw kwaliteiten het best tot uiting kunnen komen; binnen én buiten je huidige baan en bedrijf.

Samen kijken jullie naar jouw kwaliteiten en ambities. Aan de hand daarvan ontstaat een beeld van wie je bent, wat je wil en wat je kan. Met dat beeld zoeken jullie naar het soort functie dat bij jou past.

Thema’s: leiderschap, samenwerken, groepsontwikkeling, veranderingen, carriere en cultuuromslag.

Persoonlijke ontwikkeling

Wil je werken aan je persoonlijk functioneren? Bijvoorbeeld: opkomen voor jezelf, je grenzen bewaken, lastige gesprekken voeren, beter communiceren met collega’s en omgaan met stress? Een coach van SBI Formaat gaat met jou in gesprek.

In het coachingstraject werk je concreet aan je eigen doelen met behulp van jouw talenten en vaardigheden. Ook wordt er gekeken naar eventuele obstakels: waar ligt jouw grens, hoe herken je die en hoe ga je daar mee om? Zo ontwikkel jij handvatten om jouw prestaties en kwaliteit van leven te verbeteren, zodat jij jouw dromen en ambities kan verwezenlijken.

Thema’s: zingeving, persoonlijke ontwikkeling, kwaliteit van leven, effectieve communicatie en zelfvertrouwen.

Teamontwikkeling

Hebben de leden in jouw team wel de benodigde kwaliteiten, maar versterken ze elkaar nog niet genoeg? Of is de onderlinge verstandhouding niet goed? SBI Formaat biedt ook coaching aan managers en leidinggevenden die weten dat er méér in hun team zit. Samen met een teamcoach van SBI Formaat worden de kwaliteiten en valkuilen in kaart gebracht en wordt er gekeken naar welke oplossingen er zijn om het team (weer) optimaal te laten functioneren.

Wij bieden verschillende methoden aan die uw team kunnen helpen. Klik hier voor meer informatie over deze methoden.

Thema’s: zingeving, persoonlijke ontwikkeling, kwaliteit van leven en zelfvertrouwen.


Navigeer het stappenplan
​