Duurzame inzetbaarheid

Bent u klaar voor de toekomst?

De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging: flexibilisering en nieuwe technologieën vragen aanpassingsvermogen van werkgevers en werknemers. Werkgevers en werknemers die ervoor zorgen dat ze mentaal en fysiek fit blijven voor het steeds sneller veranderende werk, zijn op weg naar duurzame inzetbaarheid.

Welke mogelijkheden zijn er om als werknemer, bedrijf, vanuit sociale partners, O&O Fonds of andere paritaire organisatie duurzame inzetbaarheid te stimuleren? Daarmee gaan we aan de slag tijdens de Masterclass op 7 november.

De thema’s die aan bod komen tijdens de masterclass worden mede door uw inbreng bepaald. Om zoveel mogelijk aan te sluiten bij uw ervaringen, praktijkvoorbeelden en vraagstukken hebben wij een korte enquête opgesteld. Laat uw stem horen via de enquête. Tijdens de masterclass gaan we met de uitkomsten aan de slag. 

Laat u ook inspireren door een succesvol voorbeeld uit de agrarische en groene sector en door de aanpak van Volandis in de bouwsector. Ervaar wat u kunt leren van een andere sector. Daarna gaat u tijdens een van de workshops samen met de workshopleiders aan de slag met praktische handvatten om een eerste stap richting de toekomst te zetten. Drie experts, ieder met een eigen aandachtspunt op het gebied van duurzame inzetbaarheid, laten u zien hoe u de vragen die er zijn op het gebied van duurzame inzetbaarheid in beeld brengt en welke tools beschikbaar zijn om met de vragen aan de slag te gaan. U kunt hier de volgende dag al mee aan het werk, immers de toekomst begint morgen. 

Programma

15.30 – 16.00  Ontvangst
16.00 – 16.10   Welkomstwoord
16.10 – 16.30   Focal Point en SBI Formaat; wie zijn we en wat doen we
16.30 – 17.00  Terugkoppeling enquête en discussie; wat is duurzame inzetbaarheid voor jou?
17.00 – 17.15  Koffiepauze
17.15 – 18.00  Presentaties
18.00 – 18.45   Workshops: 'Kenniskracht' en 'Werkstress & Werkplezier​'
18.45 – 19.00  Terugkoppeling workshops en afsluiting
19.00 – 19.30  Afsluitende maaltijd

Meld u aan! 

Nieuwsgierig geworden? Wij ontmoeten u graag op 7 november. Meld u hier aan via het aanmeldformulier.

Locatie en route

De Masterclass vindt plaats bij Kaap Doorn, Postweg 9, 3941 KA Doorn. U vindt hier een routebeschrijving.