U wilt de ondernemingsraad in de kijker zetten bij de achterban, maar het is lastig om op te vallen en de aandacht te krijgen. Dan kunt u overwegen om video in te zetten als tool om de OR meer bekendheid te geven.

Met video kunt u (nog) meer laten zien van de OR. De achterban krijgt in beeld hoe de OR(-leden) er uitzien, ze horen jullie praten, zien jullie bewegingen en mimiek. Kortom video spreekt meer tot de verbeelding bij de achterban. Mits het goed wordt aangepakt! Hoe doe je dat? Volg hiervoor een training bij SBI Formaat!

Wij bieden een tweedaagse training voor ondernemingsraden die zich beter willen profileren in de organisatie door middel van video. Hierin wordt een combinatie gemaakt tussen een communicatieonderdeel (wat is de boodschap, voor wie is de boodschap en hoe kan die het effectief worden overgedragen) en een productieonderdeel (hoe maak ik makkelijk een goede video en waar moet ik dan op letten).
De nadruk ligt hierbij op het leren door te doen. Natuurlijk wel onderbouwd met theorie en ondersteund door deskundigen.

Meer weten of inschrijven? Klik dan hier!

Vergeet ook niet om ter inspiratie onderstaande video van onze collega's Gerlanda en Emiel te bekijken! Zij verzorgen deze tweedaagse training.


(Video opent in een nieuw venster).