Morgen

Van medezeggenschap een succes maken is mijn ambitie. Mensen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling en mensen sterken is mijn passie.

Vandaag

Ik werk veel samen met OR-en van Woningcorporaties en de Bouwsector. Ik weet wat er in de sector speelt en heb kennis van en ervaring met de medezeggenschap in deze sectoren. Door mijn nieuwsgierige aard vind ik het ook leuk om in andere sectoren een kijkje te nemen. Met kennis van zaken, inlevingsvermogen en betrokkenheid werk ik met OR-en samen. Tijdens de trainingen staat de praktijk van de OR centraal, zodat het geleerde direct in de praktijk toepasbaar is. Kenmerkend voor mijn trainingen zijn mijn betrokkenheid, enthousiasme en uitnodigende aanpak, waarbij ik aansluit op de ontwikkeling van de groep.

Gisteren

Vanaf 2001 ben ik medezeggenschapstrainer. Van medezeggenschap een succes maken is wat mij inspireert en waaraan ik graag bijdraag. Naast de inhoudelijke kant heb ik oog voor het groepsproces. Dat is mij niet vreemd als omgangskundige met specialisatie trainer sociale en communicatieve vaardigheden. Deze vooropleiding komt mij goed van pas. Immers, van medezeggenschap een succes maken kan alleen als zowel de bestuurder als de medezeggenschap hiervoor de gezamenlijke verantwoordelijkheid nemen.